Піджаки й жилети персоналу готелів та ресторанів в інтернет магазині

Власники ресторанів та готелів приділяють величезну увагу деталям, прагнучи вивести свій бізнес на новий рівень. Вони розуміють, що персонал, який вітає та обслуговує гостей закладів, повинен виглядати не тільки привітно, а й презентабельно. Тому керівники кафе, ресторанів, бістро, готелів і барів обов'язковою частиною уніформи своїх співробітників роблять жилети й піджаки.

Універсальність в плані поєднання з іншим одягом дозволяє домогтися вражаючого результату в закладах з різною атмосферою та стилістикою. Офіціанти неформальних пабів можуть носити жилетку з бавовняної футболкою, хостес фешенебельних ресторанів доповнювати її білосніжною сорочкою, а співробітники невеликих затишних готелів, що працюють біля стійки реєстрації, - зупинити вибір на лаконічному піджаку та водолазці.

Особливості піджаків й жилетів, як елемента уніформи

Бармен, клерк, коридорний паж в уніфікованому піджаку або жакеті справить на відвідувачів сприятливе враження. Вони зроблять висновок про те, що власник закладу орієнтований на високий клієнтський сервіс і прагне створити для гостей найкращі умови відпочинку. Однак форма даної категорії має й інші переваги. Вона відрізняється високою гігієнічністю, має місткі функціональні кишені і зручні застібки. Доглядати за нею дуже просто - тканина легко очищається від забруднень, швидко прасувати і після прання виглядає чудово.

Огляд актуальних моделей

У продажу є різноманітний асортимент моделей. Це жилети та піджаки актуального крою для чоловіків і жінок, які добре сидять по фігурі і мають стильний акуратний вигляд. Колір і текстура тканини для їх пошиття підбирається в індивідуальному порядку, тому власникам ресторанного бізнесу можна буде замовити уніформу, вид якої буде кращим чином відповідати стилю закладу і його формату, з можливістю брендування логотипом. В процесі вибору значення мають такі деталі:

  • відповідність піджака або жилета за розміром
  • специфіка його крою
  • кількість і тип зовнішніх і внутрішніх кишень
  • наявність підкладки
  • тип застібок тощо.

Догори